Zeer ruim assortiment, goede kwaliteit en snelle service
  

Welkom op onze website!

Welkom op de website van GM Cars. Wij zijn een RDW-erkend en merkonafhankelijk autobedrijf gevestigd in Grave. Op onze site proberen wij U een indruk te geven van ons bedrijf en haar werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop van jong gebruikte occasions met lage km standen, waar u veel veilige en onbezorgde kilometers mee kunt rijden. GM Cars is gericht op kleinschaligheid en gepaste aandacht voor iedere klant. Wij hechten aan het persoonlijke contact, ook op langere termijn. Kortom het is niet moeilijk U een auto te verkopen, maar ons streven is dat U ook de volgende aankoop met veel plezier bij ons bedrijf zult doen. Bekijk ons aanbod in de balk aan de bovenkant van onze website.

Wij verkopen uitsluitend alleen auto's met de originele kilometerstand,  met alle onderhoudsboekjes en rekeningen, 100% betrouwbaar.

Vanaf 15 januari kunt U ook bij ons terecht in onze nieuwe winkel "Graafs Schuurke". 100m2 oude en nieuwe meubels in een gezellige huiselijke sfeer. De website daar zijn wij nog mee bezig maar u kunt wel alvast een kijkje nemen door op het  logo te klikken.

  

 

 

 

18697